İKTİSAT

Tam Kapanma Koşulları CO-OP Uygulaması Hk.

26.04.2021 tarihinde toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde alınan kararlar doğrultusunda 29 Nisan Perşembe günü başlayarak 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar sürecek olan tam kapanma sürecinde Co-op stajı etkilenme riski olan öğrencilerimizin durumlarına ve tercihlerine yönelik olarak aşağıdaki yolları izlemeleri beklenmektedir.

1. Eğer firma tam kapanma sürecinde açık kalacak ve faaliyetlerine devam edecekse, öğrenciler firmadan alacağı izin belgesi ile staja devam edebilir ve normal staj süresinde stajlarını tamamlayabilirler. Bunun için firmadan alınan izin belgesi, ilgili bölümün coop sorumlusuna mail atılmalıdır. Bununla birlikte firmanın açık kalacağını ve staja devam edileceğini belirten bir dilekçe yazıp gönderilmelidir.

2. Eğer firma çevrimiçi(uzaktan-online) çalışmaya geçtiyse, öğrencinin çalıştığı birimin de çevrimiçi olması durumunda staj, normal belirtilen süre içinde tamamlanabilecektir. Bunun için de firmanın faaliyetlerine çevrimiçi devam ettiğine dair firmadan bilgilendirme yazısı bölüm coop sorumlusuna mail atılmalıdır.

3. Eğer firma tam kapanma sürecinde kapalı olacaksa, öğrenci tarafından kalan staj süresi için sonuç raporuyla birlikte bir ödev teslimi yapılacaktır. Firmadan alınacak ve firmanın bu sürede kapalı olduğuna dair yazı ve öğrencinin ödev alma talep dilekçesi bölüm coop sorumlusuna mail atılmalıdır.

Değerli öğrencilerimizin ve firmaların bilgisine sunarız.